Snowdome 2015 -ny

Oplev Snowdome og få en dag på ski....

AFLYST GRUNDET COVID-19

Tag med Grindsted skiklub til Snowdome – 14. november 2020

Skiklubben har igen i år i samarbejde med Ansager turistfart arrangeret en tur til Snowdome ved Hamburg. Få 6 timer i snowdome og få formen pudset af inden den kommende skiferie eller prøv hvad skiløb er. Jeg har igen booket dobbeltdækkeren, så der bliver plads til mange medlemmer på turen. Sidste år fyldte vi bussen helt.

Snow area er 23.000 m2 og 300 m piste, en tumleplads for skiløbere og snowboardere. Snow area er inddelt, så der er piste til alle. Nybegyndere tager deres første tur på den særlige piste, der takket været en samlebånds-elevator – gør det let at komme op . Personer, der er lidt mere sikre, kører på den næsten 300 meter lange piste. Den øverste del er mere stejl (ca. 20% fald) og flader ud nederst.
En 6-personers stolelift samt tallerken-liften bringer dig sikkert og behageligt op til toppen, der i øvrigt har en højde på ca. 30 meter. Der er også en funpark for de som har lyst til dette.

Husk alle skal bruge handsker og bære skihjelm. Det er iår ikke muligt at leje jakke, bukser, handsker og hjelm dernde grundet Covid-19, så det skal man medbringe hjemmefra.

Det er muligt, at købe mad og drikke dernede.

Vi vil selvfølgelig følge den regler der er på stedet for Covid-19. Som det ser ud pt. Skal alle bruge mundbind i restauranten og en halsedisse, når man er i hallen. Alle regler vil bliver udsendt inden afgang, så vi er forberedte.

Du kan se Snowdomes hjemmeside på:

Afgang fra Ådalen 19, Grindsted kl. 6.55 (Mødetid kl. 6.45)

Ankomst Snowdome kl. Ca. 11.30 og afgang snowdome kl. 17.30

Hjemkomst til Grindsted kl. Ca 22 – 22.30 tiden.

Da klubben igen i år har valgt at give et tilskud til denne tur vil prisen være kun 300,- kr. For børn under 12 år og herefter vil prisen være 375,- kr. Prisen dækker bustransport, 6 timer med liftkort, lån af skiudstyr, rundstykker og kaffe på vejen ned samt madpakke på vejen hjem.

Man må gerne medbringe sin egen ski og støver og fordi vi kommer som en skiklub kan det også lånes gratis dernede.

Tilmelding til Hanne på mail@grindstedskiklub.dk senest søndag d. 1. November 2020. Ved tilmelding indbetales det fulde beløb på reg. 9686 (Den jyske Sparekasse) konto 6270 70 5918.

webdesign - illustrationer - HanSoleHerbst