Carsten Frederiksen


Skriv & Vind konkurrencen -

Carsten Frederiksen


Som debutant med Grindsted skiklub


Som debutant i klubben, vil jeg blot benytte lejligheden til at udtrykke min beundring for jeres klub-ånd !


Rigtig fint organiseret - altså på den afslappende måde, fyldt med traditioner og ritualer, hygge, imødekommenhed, og ikke mindst højt højt humør.


I mærker det sikkert ikke selv - det er vel bare en del af kulturen i Grindsted skiklub, men i forhold til andre foreninger føler man sig virkelig velkommen fra første minut - SKØNT !!


Den fik dæl'me "fuld gas" alle dage. Hanne sørgede for perfekt pistevisning og "fuld gas når I nærmer jer bunden af pisten", der var bestemt "fuld gas" på afterski om fredagen...hik , og så var der spontan gas efter Pizza-spisningen :-).


De 2 x 65 år's føs'dag var også mindeværdige, og så var der jo lige Oma Doris' "stoleleg med lifterne"..... hehe.


Eneste kritik-punkt for turen er naturligvis det faktum at Hans og jeg var taget på bade-ferie, UDEN adgang til pool...... :-(


Godt vi havde taget skiene med for en sikkerheds skyld, men håber naturligvis at der bliver rådet bod på denne ikke helt uvæsentlige detalje til næste år.


Jeg kan se motto'et for mig : "Grindsted skiklub anno 2014 - Nu med mobilt op-pusteligt pool-party kit"....


Jeg forstår på pigerne at adgangs-kravet for drengene til et sådant pool-party arrangement, skal være tætsiddende korte Speedo's..... Dertil kan jeg kun sige at adgangskravet for pigerne i såfald må være "hurtigt-virkende mørk chokolade i rigelige mængder".....


Nå, nu jeg vil made og bade Anden min, vil vande "blomsterne", og sluttelig pakke begge dele ned i min Fleggaard-bade-pose, så alt er klar til næste år.


Takker til alle ombord i bussen for en FED tur !!!


Mange ski og bade-hilsner fra


Carsten :-)))